Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

„Дни на кариерата“ ще се проведе на 13 и 14 октомври 2020 г. 11.09.2020 г.

Петнадесетото издание на изложението „Дни на кариерата“ ще се състои на 13 октомври 2020 г. на територията на Технически университет – София (ТУ-София) и на 14 октомври 2020 г. във филиала на университета в Пловдив и Факултет и Колеж – Сливен, съобщиха за Борса.bg организаторите от Технически университет - София и Център „Кариера и възпитаници (алумни)“ на ТУ-София.

 

 

„В гр. София форумът ще се проведе в 1-ви, 2-ри и 12-и учебен корпус на университета, а официалното откриване е на 13 октомври от 10:00 ч., в централното фоайе на 12-и учебен корпус“, посочиха организаторите.

 

Кариерното събитие предоставя възможност за директен контакт между студентите и фирмите – техни потенциални работодатели, които ще могат да представят своята дейност, както и свободните си работни и стажантски позиции.

 

Участие в „Дни на кариерата“ ще вземат водещи компании, сред които Айгер Инженеринг, Атлас Копко България, Бер-Хелла Термоконтрол, Интегрейтид Микро-Електроникс България, Либхер-Хаусгерете Марица, Либхер Транспортейшън Системс, Луфтханза Техник София, Сентилион, Строително оборудване, Фесто Производство, ЧЕЗ България и др.

 

Повече информация за Технически университет – София, както и за новите проекти и инициативи на учебното заведение, бихте могли да намерите в микросайта в Борса.bg.

 

Повече информация за Технически университет – София, Филиал Пловдив, както и за новите проекти и инициативи на учебното заведение, бихте могли да намерите в микросайта в Борса.bg.

 

Източник на снимковия материал: Център „Кариера и възпитаници (алумни)“