Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

„Дни на кариерата“ предстоят във филиала на ТУ – София в Пловдив 19.09.2018 г.

На 25 октомври 2018 г. във филиала на Техническия университет в Пловдив и във Факултет и колеж — Сливен, ще се проведе изложението за работодатели „Дни на кариерата“ 2018, известиха Борса.bg от ТУ-София. Форумът, организиран от Техническия университет — София и Центъра „Кариера и възпитаници (алумни)“ е традиция, като целта му е студенти и потенциални работодатели да се срещнат и да обменят полезна информация, свързана с кариерното развитие на младите специалисти.

 

 

По време на „Дни на кариерата“ се представят свободните работни места и стажантски позиции на водещите компании в страната. Участие вече потвърдиха: АББ БългарияАйгер ИнженерингКиттнер Анлаганен унд МашиненбауЛибхер-Хаусгерете МарицаСенсата Технолоджис България, СолтехФесто Производство.

 

Възможности за професионална реализация ще представят и предприятия като: Латекоер България, Оптикс, Арексим, Монди, Стабил Инженеринг, Силвър Стар и мн. др.

 

Като медиен партньор на събитието Инженер.bg отново ще ви очаква на своя щанд. Заповядайте!

 

Компаниите и организациите, които желаят да се включат в събитието, могат да получат допълнителна информация ТУК, както и в сайта на ТУ-София, Филиал Пловдив ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg