Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Кандидатствай за стаж в Бер-Хелла Термоконтрол 09.04.2019 г.

От Бер-Хелла Термоконтрол, дъщерната фирма на немския производител Behr-Hella Thermocontrol (BHTC), търсят млади и амбициозни студенти за своята стажантска програма, информираха за Борса.bg от дружеството. Запиши се на стаж в една от утвърдените компании за производство на електроника за климатични системи за автомобилния бранш. От BHTC ти предоставят възможност да се превърнеш в опитен софтуерен инженер. Възползвай се!

 

 

Стажът на BHTC е предназначен за студенти, изучаващи специалности в областта на електрониката, компютърните науки, приложна математика, информатика и др.

 

Всеки, който реши да участва, ще получи шанс да стане част от семейството на една международна компания, да работи в мултинационални и интердисциплинарни екипи по проекти, да разработва приложни софтуерни компоненти в съответствие с най-новите концепции, архитектури и инструменти в автомобилната област.

 

Ако си студент и изучаваш по-горе изброените специалности, владееш английски писмено и говоримо на високо ниво и се интересуваш от разработване на комплексен софтуер, значи Бер-Хелла Термоконтрол е твоето място!

 

Изпрати своята актуална автобиография на HRBulgaria@bhtc.com и се потопи в света на автомобилната индустрия.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Бер-Хелла Термоконтрол ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: BHTC България