Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Кандидатствайте за стипендиантската програма на Агрополихим 06.07.2018 г.

Водещ производител на азотни торове в Югоизточна Европа и лидер в производството на фосфорни торове на Балканския полуостров, Агрополихим АД стартира прием на кандидатури за стипендиантската си програма за академичната 2018/2019 г., информираха за Борса.bg от Технически университет – София.

 

Могат да кандидатстват студенти, записани в редовна форма на обучение в 3-ти или 4-ти курс, с техническа, инженерна или химическа специалности и среден успех от обучението минимум Добър (4.00). Те трябва да владеят английски, френски или немски – ниво В1.

 

Стипендиантската програма на Агрополихим осигурява: заплащане на семестриалните такси, летни стажове на територията на дружеството с продължителност 60 календарни дни през годината и стипендия под формата на еднократно възнаграждение в размер на 1000 лв., платимо при приключване на летния стаж. Осигурява се и заплащане на разходите за квартира по време на летния стаж, ако студентът идва от университет извън област Варна. От компанията предоставят се и възможност за двугодишен договор за работа след завършване на бакалавърската степен и възможност за кариерно развитие в една от най-големите български компании.

 

Програмата ще подкрепи 10 студенти 3-ти курс и 10 студенти 4-ти курс на обучение.

 

Повече информация можете да намерите ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Агрополихим