Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Изберете своята позиция на „Национални дни на кариерата“ 2019 г. 18.02.2019 г.

В 8 български града ще се проведе един от най-големите кариерни форуми. От средата на март до първите дни на април всеки ентусиаст ще има възможността да посети „Национални дни на кариерата“ 2019 г, информираха за Борса.bg организаторите на събитието. За поредна година на едно място ще се съберат големи български и международни компании от различни бизнес сектори, които търсят своите бъдещи стажанти и служители.

 

 

Част от големите компании, които ще вземат участие са АББ БългарияБер-Хелла ТермоконтролИнтегрейтид Микро-ЕлектрониксКиттнер Анлаген унд МашиненбауЛибхер-Хаусгерете МарицаЛибхер-Транспортейшън Системс МарицаМетал Технолоджи ГрупМонтюпеРаисТеси, Фесто ПроизводствоХерти и много други.

 

На 18 март събитието ще стартира в гр. Варна. Два дни по-късно кариерният форум се мести в Бургас. На 25 март изложението ще е в Русе. На 27 март всеки, търсещ най-добрата позиция за себе си, може да посети Свищов, а на 1 април – Велико Търново. На 3 април „Национални дни на кариерата“ ще се състои в Габрово. 8 април е и последния ден от кариерния форум, който ще се проведе в Пловдив.

 

Входът е свободен за всеки, който търси и иска да открие своя професионален път в индустрията и технологиите.

 

Повече информация за кариерния форум можете да намерите ТУК.

 

Източник на снимковия материал: pixabay.com