Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Заповядайте на „Дни на отворените врати” в ТУ-София 11.03.2019 г.

За всички бъдещи инженери и любознателни кандидат-студенти на 14 и 15 март 2019 г. в Технически университет – София ще се проведат „Дни на отворените врати”. Събитието е част от кандидатстудентската кампания на университета и има за цел да запознае бъдещите си студенти със своите лаборатории и начини на преподаване, информираха за Борса.bg от учебното заведение.

Всеки ученик от София или от страната, който има интерес към инженерните науки, може да посети „Дни на отворените врати” в ТУ-София безплатно, за да се срещне отблизо с учебната обстановка, възможностите за обучение и бъдещите перспективи за професионално развитие.

 

За гостите на инициативата ще бъдат отворени лабораториите по: оптоелектроника и оптични комуникации, видеокомуникации и технологии, електрически апарати и релейна защита, виртуална реалност, мехатроника и информационна техника, технология на машиностроенето, металорежещи машини, електронна микроскопия, химия, автоматизирано проектиране в електрониката и микроелектрониката, импулсна, цифрова и микропроцесорна схемотехника и други.

 

А част от преподавателите ще демонстрират съвременните системи и технологии в областта на компютърните науки.

 

Пълен списък на лабораториите в университета можете да намерите ТУК. 

 

Източник на снимковия материал: ТУ-София