Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Заповядайте на Деня на Факултета по eлектроника и aвтоматика 02.04.2019 г.

На 4 април 2019 г. от Технически университет – София, филиал Пловдив канят всички настоящи и бъдещи студенти да отпразнуват заедно Деня на Факултета по електроника и автоматика, информираха за Борса.bg от учебното заведение.

 

 

„За всички амбициозни младежи, за всички бъдещи студенти, за всички влюбени в машините и електрониката – заповядайте на мероприятието, организирано от ТУ-София, филиал Пловдив, за да получите изчерпателна информация за Факултета, как можете да кандидатствате там и по какъв начин протича учебният процес“, приканиха от ВУЗ-а. 

 

Събитието ще стартира точно в 10:00 часа в Аулата на ТУ-София, филиал Пловдив. По време на празника, освен че всеки ще намери отговор на въпросите, които го вълнуват, свързани с трите направления – електротехника, електроника и автоматика, ще бъдат наградени и големите победители в състезанието „Заедно успяваме”. Всички гости ще имат възможността да се срещнат с фирмите-партньори на учебното заведение.

 

От Технически университет – София, филиал Пловдив ще ви очакват, за да отпразнувате заедно Деня на Факултета по Електроника и Автоматика.

 

Източник на снимковия материал: ТУ-София, филиал Пловдив