Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Запиши се в училището по заваряване на Palfinger 17.06.2019 г.

Искаш ли да получиш свидетелство за правоспособност по заваряване с международна валидност? Запиши се в училището по заваряване на световния лидер в производството на хидравлични автокранове и повдигателни системи Palfinger и придобий знания и практически умения по една от най-ценените професии. Лицензираният център за професионално обучение оперира на територията на завода в гр. Червен бряг от 2007 г., научи Борса.bg от Палфингер Продукционстехник България, част от групата на австрийския концерн.

 

 

Центърът отговаря изцяло на спецификата на изучаемата дисциплина и разполага, както с обособена класна стая за усвояване на теоретични познания, така и с помещение оборудвано за практика с възможност да обучава до 18 души в един клас.

 

След успешното полагане на теоретичен изпит и изпит по практика, курсистите получават свидетелство за правоспособност по заваряване, а също и предложение за работа във фирмата. Страхотна възможност, нали? Ако и ти искаш да работиш отговорна и динамична работа в международна компания, не изпускай възможността, а се запиши на курс сега!

 

Палфингер е световен лидер в производството на подемно транспортни системи и решения с над 11 000 работници на 4 континента. В България фирмата има два завода, в които работят над 1 300 служители, а към момента компанията търси служители за новата си производствена мощност в с. Тенево.

 

Повече информация за компанията ще откриеш ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Palfinger