Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Запиши се на стаж за разработване на софтуер в Костал Софиясофт 02.04.2019 г.

Едно от дъщерните дружества на групата Kostal – Костал Софиясофт България, те кани да станеш част от голямото семейство на компанията. Разработчикът на устройства за управление на различни електро- и механични компоненти, които намират приложение в автомобилната индустрия, организира стажантска програма за разработване на софтуерни продукти, информираха за Борса.bg от Технически университет – София.

 

 

Ако си студент 3-та или 4-та година или вече си бакалавър или магистър в областта на електрониката, компютърните науки или информатиката с акцент върху областта на вградените системи; ако към момента си свободен; ако се интересуваш от стаж в областта на Software Embedded Development / Validation в автомобилната индустрия, то Костал Софиясофт България е точното място за теб.

 

От компанията ти предлагат платен стаж с гъвкаво работно време в периода от 15 април до 15 юли. И не само! Преминавайки успешно стажа, ще имаш възможността да получиш предложение за постоянна работа в компанията.

 

От теб само се изисква да владееш добре английски устно и писмено, да имаш добро академично представяне и познания по програмиране и хардуер.

 

Така че, ако имаш интерес към високите технологии в автомобилната индустрия, изпрати автобиография на английски език за незабавно разглеждане. „Сподели тази възможност и с приятелите си, тъй като ние ще се радваме да обучаваме стажанти, гладни за живот и готови да се впуснат в работа в реалния свят", приканват от Костал СофияСофт България.

 

Не се бави много, защото местата са само 10, а изпрати своето CV на: mihail.gagov@hmglinks.com. От Костал СофияСофт България те очакват!

 

В България оперира и Костал България Аутомотив – още едно дружество от индустриалната група на Kostal. 

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Костал България Аутомотив ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Kostal