Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Доброволчески ден се проведе в лятното училище на ЧЕЗ 10.09.2019 г.

С доброволчески ден продължиха инициативите в рамките на лятното стажантско училище на ЧЕЗ“, научи Борса.bg от ЧЕЗ България. По повод Международния ден на благотворителността – 5 септември, стажантите на ЧЕЗ подпомогнаха Българското училище за кучета водачи на слепи хора и кучета асистенти на хора с увреждания към фондация „Очи на четири лапи“.

 

 

Участниците в лятната програма на ЧЕЗ България боядисаха вратите в сградата, която предстои да бъде включена към Училището. Това е част от плановете на фондацията за увеличаване броя на кучета водачи, които ще преминават обучение всяка година.

 

„Екипът на ЧЕЗ България благодари на всички доброволци за тяхната подкрепа! По време на тази благородна инициатива младите хора показаха своя силен екипен дух, като същевременно се наслаждаваха на своята работа. Освен това бъдещите ни специалисти демонстрираха съпричастността си към значим за обществото проблем“, коментираха още от енергийното дружество.

 

Лятното стажантско училище на ЧЕЗ се провежда в периода юни – септември, като след завършването му участниците имат шанса да се присъединят към екипа на компаниите от групата на ЧЕЗ.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в ЧЕЗ България ЕАД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: pexels.com