Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Дейтакор Софтуер България обяви платени летни стажове за 2021 г. 05.04.2021 г.

Дейтакор Софтуер България ЕООД стартира приема на документи за платени летни стажове 2021 г., научи Борса.bg от център „Кариера и възпитаници“ към Технически университет – София.

 

 

Стажантите ще получат възможността да се обучават за позиции с профил разработка на софтуер и автоматизирано тестване на софтуер. Те ще преминат през редица полезни обучения, свързани със сферата на работа.

 

Участниците ще са ангажирани в периода юни – септември 2021 г. на пълен или непълен работен ден, като началото и краят на стажа могат да бъдат съобразени с възможностите на кандидата.

 

Позициите са подходящи за настоящи студенти, завършили поне втори курс, и изучаващи компютърни науки, софтуерно инженерство и други сходни специалности. Освен това програмата е отворена за кандидати с основни софтуерни умения и добро владеене на английски език.

 

За участие в летния стаж са нужни: автобиография на английски език и мотивационно писмо на английски език, съдържащо отговори на следните въпроси: Защо искам да започна стаж в Дейтакор Софтуер България? Какво очаквам от този стаж? Защо да изберат мен?

 

Срокът за подаване на документи е до 16 април 2021 г. на email: InternshipBG@datacore.com.

 

Одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю.

 

Източник на снимковия материал:  DataCore