Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Възможност за стаж в три завода предлагат от MTG 21.05.2018 г.

Предлагаме стажантски позиции и в трите ни завода – Осъм в гр. Ловеч, Алуком в гр. Плевен и Центромет в гр. Враца. Всички желаещи могат да кандидатстват до края на месец май, като изпратят CV на адрес hr@mtgbg.com”, съобщиха за Борса.bg от Метал Технолоджи Груп.

 

 

Основните позиции, за които Метал Технолоджи Груп предлага стажантски позиции, са технолог, конструктор и специалист по управление на качеството. Заетостта в компанията обхваща между един и три месеца през лятото, като има възможност този период да бъде удължен до шест месеца. „Гъвкави сме по отношение на продължителността на стажа, като се съобразяваме с обучението и възможностите на конкретния стажант. Съдействаме на всички наши колеги както с транспорт от и до работното място, така и при намирането на квартира. Стажът е платен, а ако стажантът се включи в конкретен проект, той ще получи допълнително възнаграждение след успешното приключване на проекта“, разясниха още от компанията.

 

За всеки стажант в МТГ отговаря конкретен ментор. „Това са опитни специалисти, които обикновено заемат високи длъжности. В един от заводите това е производственият ни директор“, поясниха от предприятието.

 

Целия материал можете да прочетете в Инженер.bg ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg