Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

„Влез в предизвикателството!” Стани предприемач 06.12.2018 г.

На 10 януари 2019 г. в гр. Пловдив ще се състои регионалният форум „Влез в предизвикателството!”, организиран от Център Ринкър, информира за Борса.bg Технически университет – София. Събитието е насочено към всички вас, които имате страхотни бизнес идеи и интерес към социални проекти, и е част от Rinker Youth Challenge – акселераторска програма, която има за цел да подаде ръка на стартиращи предприемачи.

 

 

Ако си ученик, студент или наскоро завършил на възраст между 17 и 26 години и искаш да се развиваш в областта на предприемачеството, заповядай на 10 януари 2019 г. от 09:30 до 15:00 часа в Лимакон Ивент Център.

 

Входът е освободен и достъпен за всички млади хора в страната. Единственото, което се изисква от теб, е да се регистрираш ТУК. Дори можеш да се включиш със своите приятели като екип.

 

Мечтаеш ли да развиеш свой бизнес план? Искаш ли да спечелиш 20 000 лв.? Ако е така, значи този форум наистина е за теб!

 

Еднодневната среща е първият етап от предизвикателството, като ще включва както обучителни сесии, така и индивидуална работа по вашите идеи.

 

Следващата стъпка в надпреварата е „Миксерът“. 120 избрани участници ще прекарат 3 дни заедно, като продължават да доразвиват идеите си. Последното и най-решаващо ниво на програмата е „Аскелераторът“. В този важен етап ще се разгледат много подробно бизнес плановете на финалистите. Накрая награда ще вземат не един, а цели четири екипа, които ще бъдат определени от специално жури.

 

Готов ли си да грабнеш голямата награда? Сбъдни мечтите си! „Влез в предизвикателството!” на 10 януари 2019 г. в Лимакон Ивент Център!

 

Източник на снимковия материал: Център Ринкър