Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Включете се в стипендиантската програма на ДП НКЖИ 09.01.2020 г.

Мечтаете за кариера в областта на транспорта, строителството на сгради и съоръжения или управлението на инвестиционни проекти? Страхотно! Защото ДП Национална компания „Железопътна инфраструктура“ (ДП НКЖИ) стартира своята Стипендиантска програма 2020, научи Борса.bg от Технически университет – София.

 

 

Програмата е предназначена за студенти от специалностите: „Технология и управление на транспорта“, „Транспортна техника и технологии“, „Електроенергетика и електрообзавеждане“, „Комуникационна и осигурителна техника“, „Комуникационна и компютърна техника и системи“, „Транспортно строителство“, „Строително инженерство“, „Строителство на сгради и съоръжения“, „Икономика на транспорта“ и „Управление на инвестиционни проекти“.

 

Компанията предлага стипендиантски договор за работа и месечна стипендия в размер на 50% от минималната работна заплата за страната – за студенти в редовна форма на обучение или поемане на семестриална такса (не повече от 500 лв.) – за студенти в задочна форма на обучение. ДП НКЖИ осигурява провеждане на стаж в реална работна среда, трудов договор и ползване на социален пакет.

 

Имате интерес? Не се колебайте да се обадите на тел. 02/932 21 95 (Централно управление), за да получите повече информация за програмата.

 

Източник на снимковия материал: ДП НКЖИ