Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Включете се в стажантската програма на Егнатия България 22.07.2020 г.

Мечтаете за развитие в сферата на строителството и телекомуникациите? Егнатия България Ви дава шанс да развиете своите практически знания и да стартирате вълнуваща кариера! Компанията предлага едногодишна стажантска програма за специалисти по инсталация/конфигуриране и цялостен инженеринг на телекомуникационно оборудване, научи Борса.bg от Егнатия.

 

 

Стажантската програма е платена и е съобразена с индивидуалните предпочитания на всеки стажант. Компанията предлага възможност за обучение и повишаване на квалификацията според индивидуалните интереси на младежите, техните допълнителни умения и възможности.

 

При успешно завършване на програмата, участниците ще получат сертификат и възможност за назначаване на постоянен трудов договор и развитие като част от екипа на Егнатия.

 

Ако сте отговорни, креативни и мотивирани студенти в края на обучението си или завършили семестриално, с желание за професионално развитие в сферата на строителството и телекомуникациите, Егнатия България ще се радва да кандидатствате на e-mail: office@group-egnatia.com.

 

Източник на снимковия материал: pixabay.com