Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Включете се в кариерния форум Best Engineering Week 2018 02.03.2018 г.

Best Engineering Week (BEW) 2018 ще стартира на 13 март, а Инженер.bg отново има удоволствието и честта да бъде негов генерален медиен партньор. „В продължение на 10 календарни дни младите инженери ще се борят с предизвикателствата на международни брандове като Liebherr и Melexis. Големите победители ще бъдат отличени на официална церемония и ще получат шанс за начало на своя професионален път “, разясниха организаторите от студентската организация BEST Sofia (Борд на европейските студенти по технологии).

 

Традиционното кариерно събитие ще обхване периода от 13 до 22 март 2018 г. В деня на откриването, след кратка презентация, ще бъдат обявени отделните състезания, а участниците ще бъдат разделени в отбори. От 14 до 21 март 2018 г., ще се проведе същинската част от състезанието - ще бъдат зададени практически казуси, чието решение да търсят бъдещите инженери, демонстрирайки своите възможности. След това представители на включилите се компании ще оценят свършената работа.

 

 

Официалното закриване и награждаване на участниците ще се състои в последния ден от мероприятието – 22 март 2018 г. Тогава ще се проведе и коктейл, на който работодатели и студенти ще имат възможност да обменят опит и идеи.

 

Регистрация за събитието можете да направите не по-късно от 7 март 2018 г. ТУК!

 

Прочетете целия материал в Инженер.bg ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Best Engineering Week