Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Включете се в Академия „Sunsystem” на Нови енергийни системи 09.07.2018 г.

Студентите от специалности, свързани с инженерни, технически и технологични дисциплини в университетите, имат възможност да участват в Академия „Sunsystem“ на Нови енергийни системи (НЕС) ООД, която им предлага комбинация от платено стажуване и  получаване на стипендия, съобщиха за Борса.bg от българската компания.

 

 

Фирма НЕС е първият частен производител на слънчеви термални изделия в България и дългогодишен пазарен лидер в производството на изделия, които използват алтернативни източници на енергия и щадят околната среда. Фирмата е със седалище в град Шумен, а „Sunsystem” е запазената им марка, позната както у нас, така и в чужбина.

 

Желаещите да се включат в Академия „Sunsystem“ трябва да изпратят свое актуално CV, както и удостоверение за успешно завършен първи курс на висшето си образование. На одобрените кандидати НЕС осигурява платен стаж в рамките на 2 или 3 месеца, опитен ментор, както и база за престой на стсжантите от други градове. На студентите, обучаващи се в специалностите: Топлотехника, Машиностроене, Автоматика, Информатика и управляваща техника, както и Машиностроителна техника и технологии, фирмата отпуска стипендии двукратно през годината в размер на 250 лв. За студентите-задочници се предлага и работа на трудов договор за периода, в който получават стипендия.

 

Отлично представилите се стажанти ще получат и предложение за постоянна работа в българската компания.

 

Повече информация можете да намерите ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Нови енергийни системи