Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

В Бургас се организира еко форум за ученици и студенти 17.03.2023 г.

В периода между 22 и 24 март т.г. гр. Бургас ще бъде домакин на екологичен форум за студенти и ученици „Да мислим екологично за бъдещето", научи Борса.bg от БТА. Събитието се организира от учебното заведение „Проф. д-р Асен Златаров" съвместно с катедра „Екология и опазване на околната среда“. За втора година събитието е част от програмата „Бургаски деца" на Община Бургас. Конференцията ще се проведе в Културния център „Морско казино" – Бургас, зала „Георги Баев". 

 

 

За трета поредна година конференцията е част от Националния календар на Министерството на образованието и науката (МОН) за изяви по интереси на деца и ученици.   

 

Форумът традиционно се осъществява с подкрепата на Община Бургас, Министерството на образованието и науката, Регионалното управление на образованието – Бургас, Лукойл Нефтохим Бургас, Студентския съвет към университета и др.

 

Миналогодишната конференция „Да мислим екологично за бъдещето" се проведе през месец март изцяло онлайн, а награждаването на участниците бе през април.

 

Източник на снимковия материал: canva.com