Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Бер-Хелла получи приз за подкрепа на българското образование 12.03.2019 г.

Производителят на климатични системи за автомобилния бранш, част от немската компания Behr-Hella Thermocontrol (BHTC), Бер-Хелла Термоконтрол България получи приз за подкрепа на българското образование. Образователната програма на българското дружество „Подкрепа за развитие и успех“ бе номинирана в категорията „Инвеститор в знанието“ в 16-ото издание на „Годишните награди за отговорен бизнес“ на Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ), информираха за Борса.bg от ВНТС.

 

 

„Подкрепа за развитие и успех“ успя да се отличи сред останалите 111 проекта, кандидатствали в тазгодишното издание на най-утвърдения и престижен конкурс за корпоративна социална отговорност и устойчиво развитие в България.

 

От самото стъпване на българския пазар през 2013 г. Бер-Хелла винаги се е стремяла да подкрепя образованието, културата и изкуствата у нас. Именно проектът на компанията обединява всичко това в едно.

 

„Екипът на BHTC силно вярва, че, полагайки дългосрочни усилия и отделяйки средства в сферата на образованието, ще допринесе за засилване на мотивацията у младите хора за стремеж към по-добра професионална реализация и бъдеще“, споделя мениджърът „Човешки ресурси“ на BHTC България г-жа Станка Стоянова.

 

BHTC България активно подкрепя дуалното обучение, партнира си с различни гимназии и университети, подпомага образователни каузи – фондация bCause и фондация „Сирак“, както и всяка година организира „Дни на отворените врати“ за българските ученици.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Бер-Хелла Термоконтрол ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: BHTC България