Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Атлас Копко България предлага стаж за инженери с търговски нюх 07.11.2018 г.

Искаш ли да се присъединиш към международна индустриална компания, утвърдена както по отношение на висококачествената си продукция, така и заради прецизното и индивидуално отношение към своите клиенти? Атлас Копко България ти дава тази възможност! Българското дружество обяви свободна стажантска позиция в отдел „Продажби на компресорна техника“ и търси своя мотивиран, амбициозен и креативен кандидат, който да се присъедини към екипа от инженери.

 

 

„Стажът при нас е възможно най-близък до реалния професионален свят. Той е чудесна възможност за придобиване на опит в динамично развиваща се среда. Стажантът ще развие своите умения за комуникация и обслужване на клиенти и ще натрупа ценни знания в областта на бизнес развитието“, заявиха за Борса.bg от Атлас Копко България.

 

Така че, ако ти си инженер, за който търговията и маркетинга са не просто част от бизнеса, но и истинска страст, не се колебай да кандидатстваш!

 

От теб се изисква да умееш да работиш с MS Office и да владееш английски език, а намирането на правилното техническо решение за нуждите на даден клиент да ти носи истинско удоволствие.

 

Стажът в Атлас Копко България ще бъде платен, с продължителност 3 месеца.

 

Можеш да кандидатстваш до 23 ноември, като изпратиш актуално CV на имейл antoniya.bodurova@bg.atlascopco.com с тема Atlas Copco Bulgaria Internship.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Атлас Копко България, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Атлас Копко България