Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Академия Лидерите ви кани на Workshop 21.11.2019 г.

Академия Лидерите организира специален Workshop – Технологии в строителството. Ако ти си ученик, студент или току-що завършил млад специалист и искаш да надградиш знанията и уменията си и да създадеш нови контакти, включи се в събитието и посвети една ноемврийска събота на иновации, технологии и инсталации! Събитието ще се проведе на 23-ти ноември т. г. в сградата на Американския универсистет в гр. София, съобщиха за Борса.bg от организатолите.

 

 

Събитието ще започне точно в 08:00 ч. и ще продължи през целия ден с най-различни активности и работилници. Участниците ще бъдат разделени в интердисциплинарни екипи и ще решават практически казуси в областта на архитектурата, инженеринга и строителството.

 

Лектори и ментори в програмата ще бъдат утвърдени експерти от практиката, сред които проф. Стоян Братоев, Изпълнителен директор на Метрополитен ЕАД, г-н Хараламби Калев, Мениджър продажби на Fibran, г-н Николай Михайлов, Продуктов мениджър PipeLife, г-н Крум Паунов, Търговски директор на Novoferm и инж. Стамен Гарибски, Търговски директор на Novoferm.

 

Заинтригуван ли си вече? Можеш да заявиш своя безплатен билет за участие ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Академия Лидерите