Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

АББ България отваря вратите на базата си в Раковски на 6 април 01.04.2019 г.

За втора поредна година лидерът в областта на интелигентните решения за индустриална автоматизация АББ България, част от ABB Group, организира „Ден на отворените врати” в своята производствена база в гр.Раковски. Събитието ще се проведе на 6 април 2019 г. и е предназначено за всички над 18 години, които търсят най-подходящото място за своето кариерно развитие, информираха за Борса.bg от българското дружество.

 

 

„Колко пъти сте имали възможност да опознаете предварително потенциален работодател – да разгледате лично на място условията на работа, да поговорите със служителите, да зададете всичките си въпроси? А междувременно да се забавлявате искрено и да получите полезна информация. Не се замисляйте твърде дълго, защото имаме покана, която изисква действие и ще ви отведе в света на международния гигант ABB”, с тези думи от АББ България ви приканват да станете част от тяхната история.

 

„Денят на отворените врати” ще стартира точно в 10:00 часа и ще продължи два часа. За своите гости от компанията са изготвили специална програма, която включва обиколка на базата в гр. Раковски, запознаване с условията на работа и отворените позиции и много други вълнуващи преживявания.

 

За всеки, който желае да посети базата на АББ в Раковски, от българското дружество осигуряват безплатен транспорт от Пловдив и Чирпан.

 

Посещението е безплатно, като единственото условие е предварителна регистрация до 3 април ТУК.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в АББ България ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: АББ България