Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

АББ България ще отбележи деня на жените инженери 18.05.2023 г.

АББ България организира специални инициативи по повод Международния ден на жените в инженерството, съобщиха за Борса.bg от компанията. Ако сте студентка от 1-ви до 4-ти курс в техническа специалност, не пропускайте да участвате!

 

 

В АББ България винаги са имали стремеж за подкрепа на младите таланти в тяхното развитие в инженерната професия. Именно затова от компанията организират две инициативи по повод Международния ден на жените в инженерството, който се отбелязва на 23 юни.

 

Какво представляват кампаниите и какви са изискванията към кандидатките:

 

  • Едната инициатива е свързана с писане на есе или история на тема „Искам да бъда инженер“, с което всяка участничката може да си спечели специална награда от компанията;

 

  • От АББ България предлагат на бъдещите инженерни специалистки невероятната възможност да прекарат един ден в производствените бази на компанията в клон Петрич или клон Раковски.

 

Екипът на АББ България кани всички студентки от технически специалности, които искат да се докоснат до дейността на технологичния лидер ABB, да се включат в специалните инициативи!

 

Направете Вашата регистрация ТУК! Регистрации се приемат до 31 май 2023 г.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в АББ България ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: АББ България