Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Стаж / Стипендия

Целогодишна стажантска програма

12.11.2019 г. обратно
ЧЕЗ България ЕАД / CEZ

Кандидатствай

  • Стаж
  • Електротехника
  • София
Целогодишна стажантска програма

 

Стажантската програма на ЧЕЗ  е с дългогодишни традиции.

 

Целта на програмата е да се  предоставят възможности на теоретично подготвените ученици и студенти да придобият практически опит в реална работна среда. Програмата е в съответствие с принципите на ЧЕЗ за принос и ангажираност към обществото, насърчава младите хора към професионално развитие,  дава възможност за реално навлизане в професионалната област. Стажантите се запознават с функционалната структура на компанията, участват в реални задачи и проекти. Така те придобиват знания и опит, които ги подготвят за тяхната успешна кариера. Стажантската програма се провежда във всички дружества на компанията - „ЧЕЗ България” ЕАД, „ЧЕЗ Разпределение България” АД и „ЧЕЗ Електро България” АД.

 

Процедурата за подбор преминава през два етапа:

 - Подбор по документи;

 - Интервю.

 

Стажантите на ЧЕЗ имат наставник, с който съставят индивидуални планове, с ясни и измерими цели, обвързани с придобиването на нови знания и умения, и съобразени със задачите на структурното звено. Наставникът подпомага процеса по въвеждане и оказва пълно съдействие и подкрепа на стажанта.

 

Целогодишната стажантска програма е с гъвкаво работно време, което позволява да  се работи и учи едновременно. Стажантите на ЧЕЗ имат възможност да работят и да учат. Тази програма е подходяща за студенти последна година от следването (бакалавърски и магистърски програми), предоставя възможност за навлизане в професионалната област и предлага реална възможност за старт в кариерата и развитие в предизвикателна работна среда.

 

В Стажантската програма на ЧЕЗ може да кандидатства всеки, попълнил приложения формуляр:

 

Формуляр за кандидатстване

  • Студент
  • -
  • Стаж
  • Непълно работно време
  • Гъвкаво работно време

Кандидатствай

stajanti@cez.bg