Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Технологично училище „Електронни системи“, гр. София

Технологично училище „Електронни системи“, гр. София

https://www.elsys-bg.org

Технологично училище „Електронни системи“ (ТУЕС) към Технически Университет – София (ТУ-София) е специализирано техническо училище от национално значение, което подготвя бъдещите лидери на ИТ сектора в България и отвъд. Възпитаниците на ТУЕС преминават през задълбочена и специализирана 5-годишна програма, която им позволява да се позиционират възможно най-бързо в технологичния сектор.

 

Учениците в ТУЕС могат да се обучават по специалностите:

 

 - Системно програмиране;

 - Компютърни мрежи.

 

Училището работи по уникален модел, който включва тясна връзка с реалния бизнес. Учениците получават сериозна практическа подготовка и правят дипломни работи и практика по специалността в или заедно с компаниите от бранша.

 

ТУЕС е средно училище, но е интегрирано в системата на Технически Университет София. Голяма част от учителите са висококвалифицирани университетски преподаватели. Учениците имат възможност да участват в кръжоци и други извънкласни форми на университета, а най-успешните от тях получават директен прием в ТУ-София без изпит.

 

Всички завършили ТУЕС развиват своето любопитство и способност да решават проблеми, научават се да работят в екип и да комуникират ефективно, и създават личните качества и предприемачески дух, които в дългосрочен план им помагат да ускорят своето израстване в професионален и личностен план.

 

Технологично училище „Електронни системи“, гр. София

Адрес: гр. София, ул. Росарио 1, Технически Университет, Блок 8, 9
Телефон: 0886 75 10 94
E-mail: tues@elsys-bg.org

Календар "Обучения"