ХТМУ създаде платформа за работа и стаж, насочена към действащи и завършили студенти от ФХТ и ФХСИ

08.02.2024 г.2 мин.

Химикотехнологичен и металургичен университет (ХТМУ) създаде собствена кариерна платформа за работа и стаж, научи Борса.bg от учебното заведение. Разработката е насочена към действащи и завършили студенти от Факултета по химични технологии (ФХТ) и Факултета по химично и системно инженерство (ФХСИ) на университета. Платформата е създадена като част от проект „Модернизация, дигитализация и интернационализация на обучението в Химикотехнологичен и металургичен университет“.

Разработката е безвъзмездно финансирана по оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“.  Проектът за модернизация, дигитализация и интернационализация има за основна цел повишаване качеството на обучение чрез партньорство и взаимодействие с други университети.

Всички услуги на платформата са безплатни за студентите. Те имат възможността да използват свободно различните функционалности в секциите, да кандидатстват за работни позиции или стаж. Това студентите ще могат да направят като гост потребители или създавайки си профил в платформата.

Вижте повече за кариерната платформа на ХТМУ ТУК.

Източник на снимковия материал: canva.com

Тагове: кариера, обучение, работни места, стаж

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Химикотехнологичен и металургичен университет
https://uctm.edu/bg/