Телерик Академия стартира приема за обучение за подготовка на младши програмисти Alpha с използването на JavaScript

12.09.2023 г.2 мин.

Телерик Академия обяви прием за първото за 2024 година издание на 6-месечното обучение за подготовка на младши програмисти Alpha с програмен език JavaScript, информираха за Борса.bg от Академията. Приемът ще продължи до 4 декември т.г., а обучението ще се проведе в онлайн формат.

Обучителният курс стартира на 2 януари 2024 г., като ще бъде по 40 часа в седмицата, включително време за самоподготовка и дейности за работа в екип. Лекциите ще бъдат на български език, но всички учебни материали – на английски език.

Участниците ще имат възможността се запознаят с технологичните и меки умения, необходими за работния процес, което ще им помогне да изградят професионалното си портфолио.

Също така компанията организира и безплатен курс по основи на програмирането, подходящ за хора без никакъв опит. След обучението курсистите ще бъдат готови за приемния изпит за Alpha JavaScript и ще имат по-добра преценка дали тази професия е подходяща за тях. Безплатният курс ще протече в рамките на 7 сесии със стартова дата 26 октомври 2023 г.

Желаещите да се включат в него, трябва да кандидатстват за Alpha JavaScript през сайта на Телерик Академия от ТУК!

Източник на снимковия материал: Telerik Academy, canva.com