Продължава приемът за стажантската програма „Летни ЛогиНавти“ на Софарма Трейдинг

07.06.2024 г.3 мин.

До 30 юни т.г. е отворено кандидатстването за платената стажантска програма „Летни ЛогиНавти“ на Софарма Трейдинг, информираха за Борса.bg от economy.bg. Стажът е подходящ за учениците с навършени 18 години и студенти, като изучаване на специалност в областта на логистиката, транспорта, управлението на вериги на доставки е плюс при подаване на кандидатура. Стажантите ще могат да изберат продължителността на практиката и дневните си работни часове.

„Програмата „Летни ЛогиНавти“ създадохме с ясната цел да дадем възможност на ученици, навършили 18 години, и студенти да започнат своя кариерен път в голяма и стабилна компания, да се запознаят с предимствата на работата в организирана и конкурентна среда”, коментира Милена Андреева, старши мениджър в отдел „Човешки ресурси” в Софарма Трейдинг

Програмата предвижда различни активности, включващи реална дейност в различни роли, работа с ментор, въвеждаща и специална обучителна част. С участниците ще бъде обсъдено какво е важно младите кадри да търсят в един работодател, как изглеждат добрите и лоялни практики и кои са тези, които следва да бъдат избягвани. „Летни ЛогиНавти“ ще приключи със закриваща сесия, а успешно завършилите програмата ще получат сертификат.

Основните изисквания към кандидатите са желание за придобиване на нови знания, отговорност и умения дза работа в екип. Участниците в програмата ще имат възможност да преминат през различните процеси във веригата на доставки, свързани със складовата дейност на компанията, като комисиониране и други спомагателни процеси.

Стажовете ще бъдат с продължителност от 8 до 12 седмици, при възможност за работа на 4-, 6- или 8-часов работен ден.

Софарма Трейдинг стартира своята дейност през 2006 г. с интеграцията на пет дистрибуторски компании. Днес компанията е лидер в предоставянето на цялостни решения в сектора на грижата за здравето в България и Сърбия.

Източник на снимковия материал: canva.com

Тагове: кариера, обучение, стаж