Yettel стартира есенното издание на стажантската си програма „Hub by Yettel’’, като избра 9 от 460 кандидати

17.11.2023 г.2 мин.

В есенното издание на стажантската програма на Yettel са избрани деветима участници от общо 460 кандидати, информираха за Борса.bg от телекомуникационната компания. В продължение на една година стажантите ще опознаят света на телекомуникациите, натрупатвайки ценен практически опит и ще работят по стратегически за компанията проекти. Младежите, избраните за участие в новото издание на програмата идват от различни университети в България, Нидерландия, Великобритания и Италия.

Академичният опит на избраните участниците е разнообразен – телекомуникации, финанси, компютърни системи, маркетинг, мениджмънт, киберсигурност са част от специалностите.

През първите няколко седмици от „Hub by Yettel’’ стажантите ще преминат през онбординг програма, която ще им даде цялостен поглед върху телекомуникационния бизнес. Паралелно с това ще получат и първите си практически задачи. През целия период на програмата стажантите ще имат до себе си ментор, който ще ги напътства и помага в ежедневните задачи.

Програма на Yettel предлага на участниците платен стаж в рамките на една година и възможност за работа от вкъщи. В този период младежите ще имат възможността да се учат от най-добрите професионалисти в сферата, както и да развиват ключови бизнес умения. Освен това стажантите ще могат да продължат развитието си в компанията и след приключването на стажа. От началото на програмата „Hub by Yettel’’ през 2016 г. през нея са преминали 62 младежи, като 83% от тях са продължили развитието си в компанията и до днес.

Източник на снимковия материал: Yettel, Canva.com